Задава се чистка под тепетата, Ботев маха половин отбор

10:11
Задава се чистка под тепетата, Ботев маха половин отбор

Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич развъртя метлата. Тя ще засегне и младока Крис Добрев. Талантът, който преди време бе под наем в дубъла на Порто, но не успя да впечатли, повече не е желан от "жълто-черните". Клубът е направил постъпки за прекратяване на договора между двете страни, твърди "Тема Спорт". 20-годишният нападател участва в 18 мача за Ботев през този сезон, като не успя да се разпише. 

Пред раздяла с "канарчетата" са и двама от основните играчи през сезон 2020/21. Това са халфът Мишел Еспиноса и крайният бранител Мите Цикарски. Те заедно с Крис Добрев са били предлагани на Царско село. В замяна пловдивчани са искали правата на офанзивния халф Дилан Мертенс и фланговия нападател Андерсон Кордейро. Столичани обаче са отказали тази оферта. Те са склонни да се разделят с играчите си само срещу трансферни суми. 

След отказа на Царско село да приюти триото ръководството на Ботев е започнало преговори с Добрев, Еспиноса и Цикарски за раздяла по взаимно съгласие. 

През следващата кампания жълто-черната фанелка няма да носи и Славчо Шоколаров. На 31-годишния футболист е било съобщено, че може да си търси нов отбор. Интресното е, че Шоколаров бе единственият играч на "канарчетата", който взе участие във всичките 32 мача през този сезон. 

Засега няма развитие около Тодор Неделев. Звездата на Ботев още не е удължил изтичащия си договор с клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация