Стоичков купува ЦСКА?

09:45
Стоичков купува ЦСКА?
Ликвидаторът на ЦСКА Александър Томов продължава да търси начин да се реабилитира пред феновете на отбора, като този път е решил да се опита да продаде контролния пакет акции на клуба не на кого да е, а на емблемата на "армейците" и българския футбол Христо Стоичков.

В плановете на Томов влиза и участието на шефа на "Лукойл" г-н Златев. Според бившия политик той заедно с "камата" са идеалния вариант за съсобственици в клуба, тъй като единият разполага със солидни финансови средства, докато Стоичков ще бъде нужното лице, което да съумее да върне доверието на хората към ръководството заемайки президентския пост.

Цената, която "Лупи" е поставил за продажбата на 31-кратния ни шампион е в размер на 15 милиона евро. От своя страна Златев е заявил, че ако се стигне до покупко-продажба, то това би станало единствено с участието на Стоичков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dororo
21.11.2008 19:51

Много интересна новина.Ще е хубаво ако стане.Той ще направи всичко за одбора отворил го към европейския футбол.А като треньор можеше да се докаже ама не му беше дадена възможост,от разглезените фудболисчета ,които неса свикнали на дисциплина.

plammen71
21.11.2008 19:51

Не е лошо но само ще си изгуби парите и то на празно.

evroboy
10.10.2008 19:26

Много си беше добре като треньор това, че футболистите не го слушаха и не играеха не е заради него той ги учил да играят, както него са го учили в Барселона

stenli111
01.09.2008 19:13

Горкият Стоичков, опита като треньор стана за смях ,но мисля че като президент би се справил доста добре ,най вече че е емблематичен за ЦСКА ,аз съм Левскар но искрено бих се зарадвал ако Ицо стане президент на ЦСКА това ще е изключителен ход за оправията в Българския футбол