Куман: Не вярвайте на всичко, което чувате. Здрав съм

11:34
Куман: Не вярвайте на всичко, което чувате. Здрав съм

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман опроверга информациите, че е бил настанен в болница заради оплакване от паник атаки. 

"Не вярвайте на всичко, което чувате. Здрав съм, а това е най-важното в живота", написа нидерландецът в социалните мрежи. 

От обкръжението на Куман също бяха категорични, че той не страда от паник атаки, а посещението му в болница е било за измерване на кръвното налягане във връзка с операцията на сърцето, която претърпя през миналата година. 

В четвъртък Куман имаше среща с президента на Барселона Жоан Лапорта, на която е било обсъдено бъдещето на специалиста начело на каталунците. Ден по-късно Лапорта даде пресконференция и заяви, че Куман действително се е почувствал зле и е бил отведен в болница. Близките на нидерландеца и самият той обаче бяха категорични, че не става въпрос за паник атаки. 

Куман още не е наясно дали ще продължи да води Барселона. Той ще проведе нов разговор с Лапорта след две седмици. Знае се обаче, че ако бъде уволнен, бившият защитник ще прибере 13 млн. евро като неустойка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация