Луд купон в съблекалнята на Челси след триумфа в Шампионската лига

10:07
Луд купон в съблекалнята на Челси след триумфа в Шампионската лига

Курт Зума, Оливие Жиру, Жоржиньо и Андреас Кристенсен се оказаха в центъра на празненствата на новия европейски шампион, започнали още в съблекалнята на Челси след триумфа във финала на Шампионската лига срещу Манчестър Сити. "Сините" от Лондон се отдадоха на танци и поливане на успеха с шампанско, а официалният профил на клуба в "Инстаграм" публикува кадри от веселбата в съблекалнята.

Кулминационния момент е с участието на мениджъра на Челси Томас Тухел, който влезе в съблекалнята със собствена бутилка шампанско, с която започна да пръска играчите. След това германецът дори събу маратонките си и ги остави на футболистите, които започнаха да ги размахват във въздуха.

На самият терен след последния съдийски сигнал обаче в центъра на веселбата не бе някой от играчите на Челси, а съпругата на Тиаго Силва Изабел, която крещеше "Ние сме тук и сме шампиони“, след което започна да ругае на португалски. Опитният централен бранител се намеси, като призова Изабел да спре да ругае, а ту му отговори "Позволи ми да ругая". 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация