По всичко личи, че Конте ще е новият мениджър на Тотнъм

15:37
По всичко личи, че Конте ще е новият мениджър на Тотнъм

Антонио Конте ще бъде новият мениджър на Тотнъм. Според talkSPORT двете страни са се разбрали след преговори, които са продължили 48 часа. Назначението на италианеца, който само преди десетина дни се раздели неочаквано с Интер, ще бъде обявено съвсем скоро. Заедно с него в Лондон пристига и бившият спортен директор на Ювентус Фабио Паратичи, който ще изпълнява същата длъжност и в Тотнъм.

Според италианския журналист Танкреди Палмери Конте ще получава по 15 милиона евро на сезон плюс допълнителни 2,5 милиона под формата на бонуси. 

След като се раздели с Интер, Конте бе свързван с Реал Мадрид. Президентът на Тотнъм Даниел Леви пък преговаряше с Марусио Почетино за неговото завръщане в английския клуб. Карло Анчелоти обаче бе назначен на треньорския пост на "Сантиаго Бернабеу", а ПСЖ не се съгласи да пусне аржентинеца, така че Леви се насочи към свободния Конте.

Италианецът спечели Премиър лийг и ФА Къп по време на двата си сезона като мениджър в Челси, така че няма да има нужда от никаква адаптация при завръщането си в английския футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация