Зидан: Франция ще се класира в ЮАР

21:06
Зидан: Франция ще се класира в ЮАР
Легендата на френския футбол Зинедин Зидан заяви, че "петлите" ще се класират за Световното първенство по футбол през следващата година, въпреки че трябва да спечелят баража си срещу друг тим, завършил втори в своята група.

Световният шампион с Франция от 1998 година заяви: "Те ще се класират, това смятам аз!".

Зидан освен това подкрепи остро критикувания Реймон Доменек: "Да се разделим с него сега не е решение. Вместо това, аз мисля, че ние трябва да го подкрепим, както и самия отбор. Най-важното нещо е френския тим. Не е най-важен нито един човек, нито един играч. Най-важното е Франция да се класира за ЮАР. Отборът ще мине през баражите, а след това ще видим какво ще стане. Треньорството си е работа. Когато обаче някой не успее, той бива сменен. Въпреки всичко аз смятам, че Франция ще направи добро Световно първенство."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bambaleo
14.10.2009 01:32

давам право на колегата изказал се че винаги са имали играчи но отбор трудно правят.подобно е и с Холандия , те също като Франция са имали играчи , но и те трудно изграждат отбор.
Жалко на практика за тез 2 страни , много качествен футболен продукт са вадели ,вадят и ще продължават да го правят. *beer* *stop*

bigred81
13.10.2009 23:46

винаги са имали игра4и и никога не са имали отбор! най измислените световни и европейски шампиони ,голямо подпиране голямо нещо беше..

bacardy_breezer
13.10.2009 21:53

Незнам защо Франция изпитва проблеми в последната година , година и половина.Имат НЕВЕРОЯТНИ състезатели на всеки един пост.Явно проблема е в Доменек , но колко пък трябва да си нескопосан да не можеш да сработиш играчи като - Саня , Абидал , Клиши , Евра , Мексес , Рибери , Насри , Гуркюф ,Малуда , Анелка , Анри , Бензема и тнт .... *sick*

onzzy
13.10.2009 21:45

Е и при дирижиран жребий ако не се класират...