Ясен Петров: Видях много класа срещу нас

10:50
Ясен Петров: Видях много класа срещу нас

Селекционерът на България Ясен Петров сподели след поражението от Франция с 0:3 в контрола, че тимът е отпаднал в последните минути на двубоя, в които и инкасира две попадения. 

"Огромен респект, защото играхме срещу много силен отбор. Предварително знаехме, че имаме шест смени и трябва да ги направим по-рано, защото има много умора. Франция е много подготвен отбор. Днес мисията беше наистина много трудна. Видях много класа срещу нас. Не съумяхме да се възползваме от ситуацията, която имахме при 1:0. Не мога да кажа, че футболистите не се стараха. Само можем да печелим от мачове с такива противници. Двойката ни централни защитници, както и тройката, играха във всички мачове. Има натрупана умора. Футболистите отпаднаха в края. Вальо няма игрови ритъм, но изкара три мача по 90 минути. Срещу нас имаше един много силен отбор". 

"За момчетата това е безценен опит, защото се докоснаха до големия футбол. Знаехме къде ни е нивото. Обстановката беше прекрасна. Благодарим на всички, които организираха това нещо".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация