Бразилците продължават да са безмилостни срещу съперниците си на Копа Америка (видео)

09:51
Бразилците продължават да са безмилостни срещу съперниците си на Копа Америка (видео)

Бразилия оглави класирането в група “В” на Копа Америка след нова убедителна победа, този път над Перу. “Селесао” спечели с 4:0 и измести от първата позиция тима на Колумбия, който по-рано тази нощ направи нулево равенство с Венецуела. 

Селекционерът Тите пусна шестима различни титуляри в сравнение с мача срещу Венецуела (3:0), но това не попречи на тима да е пълен господар на терена и да стигне до разгромен успех. Головете отбелязаха Алекс Сандро, Неймар, Евертон Рибейро и Ричарлисон. 

Тите гласува доверие от първата минута на Едерсон, Тиаго Силва, Алекс Сандро, Фабиньо, Евертон и Габриел Барбоса. Те заеха местата на Алисон, Ренан Лоди, Маркиньос, Каземиро, Лукас Пакета и Ричарлисон. Домакините притиснаха съперника от самото начало и в 12-ата минута вече водеха. Точен беше Алекс Сандро след центриране на Габриел Жезус. 

До почивката домакините направиха няколко пропуска, но като цяло играха доста вяло. Най-близо до втори гол беше Фабиньо, но халфът на Ливърпул прати топката в аут от удобна позиция. 

В 68-ата минута Неймар получи пас от Фред и преодоля стража Педро Хайесе за 2:0. Този гол окончателно сломи перуанците. В края на двубоя Ричарлисон асистира на Евертон Рибейро, който се разписа отблизо, а после сам затвърди успеха на петкратните световни шампиони. 

Следващият мач на Бразилия е в сряда срещу Колумбия. За следващата фаза се класират първите 4 отбора от всяка група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация