Юве ще се опита да привлече Жезус

19:41
Юве ще се опита да привлече Жезус

Ювентус има все по-сериозен интерес към нападателя на Манчестър Сити Габриел Жезус. Бразилецът е една от основните трансферни цели за “бианконерите” това лято и те вече подготвят оферта за него, съобщава “Gazzetta dello Sport”. В момента футболистът е с националния отбор на Бразилия на Копа Америка, като веднага след края на турнира ще започнат преговорите за неговия трансфер в посока Торино.

Манчестър Сити едва ли ще прави големи спънки на Жезус, който позагуби титулярното си място през миналия сезон. Още повече, че на “Етихад” работят усилено за привличането на Хари Кейн от Тотнъм, което допълнително ще ограничи шансовете за изява на бразилеца.

24-годишният голаджия също е дал съгласието си за подобен трансфер. Остава двата клуба да се разберат за параметрите на сделката. От Юве предпочитат да вземат играча под наем, докато “Гражданите” настояват за директна продажба, но тепърва ще има по-сериозни преговори.

Жезус пристигна на Етихад от Палмейрас през 2017 година. За последните 5 сезона той има 195 мача и 82 гола за Ман Сити. Освен това той е и неизменна част от националния отбор на Бразилия с 18 гола в 46 мача за Селесао.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация