Меси вече може да се счита за свободен агент

19:44
Меси вече може да се счита за свободен агент

Иконата на световния футбол Лионел Меси е на часове от това да стане свободен агент. Днес е последният ден от договора му с Барселона, където той е от над 20 години. Индикациите са, че нападателят все пак ще остане на “Камп Ноу” с нов контракт, но той все още не е подписан, а се очакваше това да се случи през изминалите дни.

В момента Лео е с националния отбор на Аржентина на Копа Америка. 

Меси, който преди дни навърши 34 години, е в Барса още от дете. Привлечен е в школата още през 2000-ата година, а на 18-ия си рожден ден подписва и първия си професионален договор с клуба. До момента той има 34 трофея с каталунците, както и куп индивидуални отличия, сред които са рекордните шест “Златни топки”.

През миналото лято капитанът се опита да напусне Барса заради неразбирателство с предишното ръководство. Недоволството му срещу президента Джосеп Мария Бартомеу спомогна за последвалото напускане на боса. Начело на “лос кулес” се завърна Жоан Лапорта, който е в добри взаимоотношения с голямата звезда. Точно той увери, че ще стори всичко по силите си, за да убеди Меси да преподпише. На този етап няма информации Ла Пулга да е близо до споразумение с друг клуб, но от утре той ще е свободен да отиде където иска. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация