Българин със силен трансфер в Ла Лига

13:58
Българин със силен трансфер в Ла Лига

От Хетафе привлякоха 20-годишния български вратар Виктор Николов, който се превърна в първия трансфер на клуба през настоящия трансферен прозорец. Това обяви досегашният отбор на играча - третодивизионният испански Сокуеямос. Договорът на младежкия ни национал е за две години, като не се споменава за каква сума е бил привлечен от мадридчани.

Николов ще направи предсезонна подготовка с първия състав на Хетафе под ръководството на новия треньор Мичел. Той ще бъде трети вратар на тима през новия сезон след Давид Сория и Рубен Янес, като ще играе и за клубния дубъл, който се състезава в местната пета дивизия. Младият страж ще започне тренировки с новите си съотборници на 5 юли (понеделник). За него това е четвъртият испански клуб, в който ще играе, след Алборая, Елче и Сокуеямос. През миналия сезон той записа 11 мача с 16 допуснати гола и 3 сухи мрежи.

Също така в Хетафе се завърна 21-годишният нападател Уго Дуро, който прекара миналия сезон като преотстъпен в дубъла на Реал Мадрид, където изигра 20 мача с 12 гола. Той дори записа и 3 мача за първия състав на клуба - 2 в Ла Лига и 1 в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация