УЕФА наложи комични наказания на англичаните

20:16
УЕФА наложи комични наказания на англичаните

От УЕФА официално наложиха санкция на Английската футболна асоциация заради поведението на местните привърженици на “Уембли” по време на полуфинала между “трите лъва” и Дания от Евро 2020.

От евроцентралата обявиха, че глобяват ФА с 30 хиляди евро заради три провинения на феновете. Става въпрос за употребата на лазер с цел заслепяване на Каспер Шмайхел по време на дузпата в двубоя, освиркването на химна на Дания, както и запалването на фойерверки по време на мача.

Англия спечели полуфинала с 2:1 след продължения и така утре ще се изправи срещу Италия отново на “Уембли” в битка за трофея в турнира.

Вчера УЕФА наказа доста по сурово Унгарската футболна федерация - два мача при закрити врата и глоба от 100 хиляди евро заради дискриминационно отношение от страна на местните фенове по време на някои от двубоите от Евро 2020.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazyfreak
10.07.2021 22:39

Самата уефа е комична организация.Не мога да разбера защо големите футболни нации още я търпят.Просто трябва да се съюзят и сами да си правят турнирите и с тази организация е свършено както и с фифа.Бъдещето на футбола зависи от смъртта на тези две организации