Челси привлича Антоан Гризман

10:21
Челси привлича Антоан Гризман

Челси проявява интерес към нападателя на Барселона Антоан Гризман. На “Стамфорд Бридж” търсят вариант за усилване на конкуренцията в предни позиции и френският национал е попаднал в полезрението на шефовете на клуба, съобщава “Спорт”. Той е гласен като алтернатива на Ерлинг Холанд, чието привличане на този етап изглежда доста сложна задача.

В същото време в Барселона се чудят как да намалят разходите си. Каталунците са поставени под напрежение и все още не могат да регистрират новите си попълнения, преди да балансират бюджета си. За целта ще се наложи някои футболисти да си тръгнат. Клубът вече се раздели с Жуниор Фирпо, Карлес Аленя и Жан-Клер Тодибо, но се очаква на тезгяха да бъдат извадени и по-скъпоплатени играчи като Гризман, Филипе Коутиньо и Усман Дембеле.

На този етап в Барселона са склонни и на вариант да отдадат Гризман под наем за един сезон, а това вероятно ще е добре дошло и за Челси, тъй като няма да се наложи англичаните да плащат твърде голяма сума за правата му. Все пак на “Стамфорд Бридж” ще трябва да се поготвят да поемат цялата заплата на 30-годишния французин.

Интерес към Гризман има и от бившия му клуб Атлетико Мадрид, но “Дюшекчиите” трудно могат да се мерят с финансовите възможности на лондончани.

Гризман изигра нелош сезон на “Камп Ноу” през миналата кампания. Той записа 51 мача във всички турнири, в които отбеляза 20 гола и направи 13 асистенции.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация