Започва шести сезон на играта Супер 7

18:21
Започва шести сезон на играта Супер 7

Остават броени часове до началото на шестия сезон на играта Супер 7. Той ще е поредната възможност за потребителите на WINNER.BG да изпробват късмета си и да участват за голямата награда от 100 000 лв., разигравана във всеки тираж или да се борят за едно от петте места в крайното класиране, което ще им осигури част от годишния награден фонд, който е в размер на 2000 лв.

В първия тираж по традиция са подбрани осем от най-интересните срещи от предварителните кръгове на европейските клубни турнири.

Акцентът пада върху българското участие в Шампионската лига, където Лудогфорец се изправя срещу словенския Мура и Лигата на конференциите, в която имаме трима представители - ЦСКА София, Локомотив Пловдив и Арда.

Дербито на квалификациите в най-комерсиалния клубен турнир между ПСВ и Галатасарай също присъства в откриващия тираж на Супер 7. 

Програмата се допълва от двубоите: Рапид Виена - Спарта Прага, Селтик - Мидтиланд, а за резервен мач е избран Вележ - АЕК Атина.

Призоваваме всички потребители към честна игра, за да не се повтори неприятната ситуация от миналия сезон, когато трябваше да анулираме точки на участници, които ползваха няколко акаунта.

ПЪЛНА ПРОГРАМА!

ПРАВИЛА И НАГРАДИ!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация