Юнайтед би тима на Рууни, Солскяер разкри какво се случва със Санчо

19:23
Юнайтед би тима на Рууни, Солскяер разкри какво се случва със Санчо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана доволен от първата контрола на неговия тим за това лято спечелена с 2:1 срещу Дарби Каунти. Той похвали представянето на Джеси Лингард и новото попълнение Том Хийтън, а също така за пръв път коментира трансфера на Джейдън Санчо.

“Джеси Лингард се завърна и иска да се бори за мястото си в тима. Всичко, което постигна в края на миналия сезон, това е истинският Джеси. Той е в плановете ни за момента, тъй като в определени моменти нямахме достатъчно опции в определени ситуации. Първият мач винаги е труден, голям терен, отнема малко време да се нагодиш към него, много млади играчи получиха своя шанс да играят за първия отбор. Том Хийтън се представи добре и смятам, че той нямаше късмет през миналата година, когато получи доста контузии, иначе можеше да е в състава на Англия за Евро 2020. Надявам се той да даде малко допълнителни проблеми на другите двама на неговия пост,” заяви Солскяер.

След това норвежецът бе попитан за трансфера на Джейдън Санчо и как ще коментира новината за него.

“От това, което разбрах, само документацията трябва да бъде завършена, малки детайли, надявам се да можем да го обявим. Нека се свърши всичката работа и нещата да бъдат завършени, а след това ще кажа какво наистина мисля за играча,” обясни мениджърът на “червените дяволи”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация