Легендарните “Пирели” фланелки на Интер останаха в миналото

18:04
Легендарните “Пирели” фланелки на Интер останаха в миналото

След 26-годишно сътрудничество с “Пирели”, от Интер официално представиха своя нов основен спонсор, който ще присъства на фланелките на тима. Става въпрос за сайта socios.com, който е посветен на футболните фенове. От самия клуб заявиха, че сътрудничеството между двете страни е началото на една нова ера за “нерадзурите”.

“Много сме горди да обявим това ново партньорство днес. Споразумение, което ни свързва с водещ бранд в своята индустрия. Тази сделка потвърждава растежа и привлекателността на марката “Интер” въпреки всичките предизвикателства, които клубът среща в този период на пандемия. Тази фланелка е от особена важност за нас, тъй като тя е първата със Скудетото на гърдите ни след толкова много години на чакане. Това е ново важно събитие в нашето пътуване и сме радостни да го отпразнуваме заедно със socios.com и всички наши фенове”, коментира изпълнителният директор на Интер Алесандро Антонело пред клубния сайт.

Според “Гадзета дело спорт” италианският шампион ще получава по 20 млн. евро годишно от това партньорство. По информация на Calcio e Finanza тази сделка поставя клуба на трето място в Серия “А” по приходи от основния спонсор. На първата позиция е Ювентус с "Джийп" (45 млн. евро), а на втората е Фиорентина с "Медияком" (25 млн. евро).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация