Митко Илиев: Локомотив е изградил манталитет на евробоец

21:50
Митко Илиев: Локомотив е изградил манталитет на евробоец

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев даде пресконферецния преди мача на “смърфовете” срещу Словачко от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Гледахме ги на видео. Запознати сме със силните им страни, а също и с някои от слабите. Надяваме се да съумеем да се възползваме от слабостите им. И двата отбора сме равностойни, но се надяваме да излезем като победители от двубоя. Надявам се, че въпреки кадровите промени, които настъпиха, новите ще направят така да не се усети липсата им. Мисля, че с помощта на нашата публика ще можем да влезем с преднина в реванша.

Лек минус е, че голът на чужд терен вече няма такава тежест. Натрупахме опит и мисля, че отборът е изградил манталитет на евробоец. Агресивен отбор са. Стилът им е подобен на нашия от най-добрите ни дни. Разчитат много на пресата, но ние трябва да се опитаме да излезем от нея. Имат бързи футболисти, центриранията им също са силна страна. Чисто футболно мисля, че не им отстъпваме. Важното е кой ще е по-спокоен и по-концентриран”, заяви Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация