Дамбраускас: Имахме своите положения, но не ги използвахме

07:58
Дамбраускас: Имахме своите положения, но не ги използвахме

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас остана позитивно настроен след нулевото равенство срещу Мура в Словения. Наставникът на разградчани призна, че отборът му не е разгърнал потенциала си в офанзивен план, но демонстрира увереност, че Лудогорец ще вземе своето в реванша и ще преодолее втория квалификационен кръг на Шампионската лига. 

“Искам да поздравя отбора на Мура, защото те бяха отлично подготвени тактически и действаха много организирано. Опитахме да ги пробием по двата фланга, на моменти пробвахме да ги изтеглим, но не успяхме да стигнем до гол. Като цяло резултатът е справедлив. Имахме своите положения, но не ги използвахме”, сподели Дамбраускас. 

“Трябва да търсим позитивното. Владеехме добре топката, освен това не допуснахме гол в четвърти пореден мач. Не съм изненадан от съперника. Бяхме ги анализирали и знаехме, че ще се защитават дълбоко в половината си. Просто ние не съумяхме да разгърнем атаките си по най-добрия начин”, продължи наставникът на “орлите”. 

“Началото на второто полувреме беше трудно за нас, но е нормално и противникът да създаде опасни ситуации. В Разград те отново ще разчитат на контраатаки. Ние ще сме по-агресивни. Ще дадем всичко от себе си и съм сигурен, че ще се справим”, изрази увереност Дамбраускас.

Токио 2020

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация