Солскяер: Юнайтед иска да спечели най-големите и важни трофеи

16:26
Солскяер: Юнайтед иска да спечели най-големите и важни трофеи

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана изключително доволен от обявения нов договор, който ще го остави начело на “червените дяволи” 2024-а плюс опция за допълнителен сезон. Той е начело на клуба от декември 2018-а, когато замени първоначално временно Жозе Моуриньо, а добрите резултати му осигуриха постоянен договор. 

“Всички знаят какви чувства имам към този клуб и съм много доволен от това, че подписах нов договор. Предстоят ни много вълнуващи времена и трябва да изградим добър отбор, в който да има баланс между младост и опит, но и играчи, които са гладни за успехи. Имам фантастичен екип около себе си и всички сме готови да направим следващата стъпка в приключението.

Манчестър Юнайтед иска да спечели най-големите и важни трофеи, гладни сме за успехи. Подобрихме се на и извън терена и ще продължим да го правим в предстоящите сезони. Нямам търпение да започне сезона и да излезем на “Олд Трафорд” пред пълен стадион,” заяви Солскяер. Малко по-късно днес "червените дяволи" излизат във втората си проверка от лятната подготовка срещу КПР от 17:00 наше време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация