ЦСКА отново остана без треньор

07:58
ЦСКА отново остана без треньор

Любослав Пенев вече не е наставник на ЦСКА София. Шокиращата новина беше разпространена от тартора на сектор "Г" Иван Велчев. Информацията му е била съобщена от самия легендарен нападател. "Току-що се чух с Любо Пенев, който ме уведоми, че вече не е треньор на ЦСКА", написа Кюстендилеца във "Фейсбук", като уточнява, че специалистът е уволнен. 

Всичко това е много странно като се има предвид, че само няколко часа по-рано "червените" спечелиха с 4:2 срещу ЦСКА 1948 в първия кръг от efbet Лига. По време на този мач Ел Голеадор получи червен картон заради протест срещу съдийско отсъждане. Само след няколко дни ЦСКА - София има важно гостуване на Лиепая в Лигата на конференциите. 

Припомняме, че Любо пое ЦСКА София през март след друга изненадваща раздяла на клуба от Борисовата градина - тази с Бруно Акрапович. Пенев е любимец на публиката на "Армията", която скандира неговото име и срещу Лудогорец за Суперкупата, и по време на първия мач с Лиепая.

Под негово ръководство отборът спечели единствения си трофей през последните пет години - Купата на България. Интересно е, че точно три дни преди уволнението шефовете на ЦСКА София обявиха на официалния сайт на клуба безрезервна подкрепа за Любо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация