Холанд с култов коментар за евентуален свой трансфер

18:09
Холанд с култов коментар за евентуален свой трансфер

Нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд се завърна към тренировъчни процес със своя тим преди няколко дни, но спекулациите по негов адрес не стихват. Норвежецът продължава да е активно свързван с трансфер най-вече в Челси, а споменаваните суми са повече от впечатляващи - около 175 милиона евро, макар че през следващото лято ще е активна откупната му клауза на стойност едва 75 милиона евро. Самият нападател определи тези суми като много пари и се надява това да са само слухове.


“До вчера не бях разговарял с агента си в продължение на месец, така че това отговаря на въпроса ви. Надявам се, че това са само слухове, защото това са много пари за един човек,” заяви Холанд.


След това той говори за това какво иска да подобри в играта си и за единствената си цел, която е да печели трофеи с отбора. След това той обясни шеговито, че е казал на новото попълнение Дониел Мален да му прави много асистенции, защото иначе ще се ядоса.


“Трябва да вкарвам повече с десния си крак. Също така трябва да вкарвам повече с глава и с ляв крак. Все още имам какво да подобря във всяка част от играта си, защото искам да печеля трофеи. На Дониел Мален му казах да ми дава много асистенци, защото иначе ще се ядосам. Надявам се да играем заедно в нападение, той е тук да направи разлика. Той донесе със себе си много позитивна енергия от първата минута, защото Борусия е голям клуб,” коментира норвежкият нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация