Тотнъм изпробва употребата на COVID-19 пропуски в контролите с Арсенал

19:01
Тотнъм изпробва употребата на COVID-19 пропуски в контролите с Арсенал

Тотнъм Хотспър ще изпробва употребата на коронавирусни пропуски за феновете, искащи да посетят техните предсезонни контроли срещу Арсенал при мъжете и жените следващия месец.

Съставът на Нуно Ешпирито Санто ще се изправи срещу градския си съперник на 8 август в 16:00 часа българско време, последван от мач на жените на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм“. Привържениците, които искат да посетят срещите, трябва да докажат, че са напълно ваксинирани срещу коронавирус или имат отрицателен тест в рамките на 48 часа от мача. Пробата идва, след като правителството обяви, че пълната ваксинация срещу COVID-19 ще бъде условие за влизане на големи събития от 1 октомври. Феновете до 18 г. не са част от тестовия период и не трябва да представят негативен тест.

Тотнъм Хотспър ще изпробва употребата на коронавирусни пропуски за потвърждаване ваксинация или коронавирусен статут на феновете, посещаващи нашите двубои при мъжете и жените срещу Арсенал на 8 август. Това последва скорошното изявление от правителството и необходимостта за клуба да започне подготовка за потенциалното или пълното ваксиниране срещу коронавирус, което е условие за влизане на големи събития от 1 октомври“, се казва в съобщение на „шпорите“.

Пропуските ще бъдат проверявани от стюард между първоначалната проверка за билети в дъното на стълбите на стадиона и преди пристигане на входовете. От феновете ще се изисква да изтеглят, запазят или принтират копие от техния QR Code на коронавирусния пропуск, за да могат да го представят по-бързо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация