Антъни Иванов: Гледаме напред

15:57
Антъни Иванов: Гледаме напред

Йосиф Миладинов може да влезе в петицата на 100 метра бътефлай на Олимпийските игри в Токио. Тази смела прогноза направи неговият съотборник в националния отбор Антъни Иванов. Осмият в света на 200 метра за 2018 година приключи участието си на най-големия спортен форум с 20-то място в коронната си дисциплина и 29-о на по-късата дистанция.

“Йосиф, ако си направи плуването, може да се закачи в петицата, като ги гледам останалите”, заяви Антъни пред камерата на БНТ минути след края на днешните серии.

Въпреки разочароващото си представяне в Токио, Иванов гледа с оптимизъм към бъдещето.

“Не знам колко ми бяха първите 50, но към края на вторите започнах да се схващам. Явно не сме учелили точно подготовката, но затова винаги има други състезания. Гледаме напред към Европейското първенство в малък басейн. Гледам и към следващия олимпийски цикъл. Мисля, че на 200 метра можеш да се представя по-добре, виждайки сега как беше на 100. Психологически не бях както трябва, от толкова очаквания че ще продължа напред, нямах адреналин, мотивация за първото плуване. Ще гледам да не се повтаря повече”, заяви Антъни Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация