Миладинов: Сбъдна се една моя мечта

08:48
Миладинов: Сбъдна се една моя мечта

Йосиф Миладинов направи великолепно плуване в полуфиналите на 100 метра бътерфлай на Олимпийските игри в Токио и се класира за битката за разпределението на медалите с четвърти резултат от 51.06 секунди. Това е първи олимпийски финал за България в плуването от Игрите в Сеул през 1988 г., където Таня Богомилова печели титлата на 100 метра бруст, а Антоанета Френкева грабва сребро на 100 метра бруст и бронз на 200 метра бруст. 

“Радвам се много, че успях да се класирам за финал с четвърто време. Надявам се утре да съм в по-добра форма, да си подобря резултата. Сбъдна се една моя мечта. Радвам се, че успях да представям България на такова ниво. Мотивира ме, надявам се утре да плувам по-добре. Винаги ми е проблем, че тръгам малко по-бавно първите 50 метра. Утре ще тръгна по-бързо ще дам всичко от себе си. 

Не знам дали са победими Милак, Дресел и Понти, надявам се утре да направя едно готино плуване, да се изкефя, да зарадвам България с едно добро плуване и най-вече да сме живи и здрави”, каза щастливият Миладинов пред БНТ непосредствено след класирането си за финал. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация