Живко Миланов: Момчетата трябва да се научат, че това е Левски

21:30
Живко Миланов: Момчетата трябва да се научат, че това е Левски

Наставникът на Левски Живко Миланов даде мнението си след поражението с 0:2 от Ботев Враца в efbet Лига. Младият специалист сподели, че не е видял нужната агресия у своите футболисти.

"Вижте, за мен вината си е изцяло в нас. Цялата седмица се опитах да обясня на момчетата, че Ботев (Враца) е един млад отбор и ако им дадем шанс, ще се опитат да се покажат. Така се получи. Отстъпвахме им в агресия, в желание за победата, което е най-важното. Оттам всичко се обърка. Момчетата от Враца се бориха и постигнаха това, за което бяха излезли. 

На всеки се случва да изпуска, по-лошото е, че не успях да видя мобилизиран отбор, който да търси победата, който да показва нужната агресия. Без агресия, ще си изпатиш, както се случи. Ако не върви отборът, е най-нормалното нещо да си понеса отговорността. Аз обаче вярвам в момчетата. Трябва да се научат момчетата, че това е Левски, не може да ти се говори за желание за победа - ти трябва да излизаш с него. Нямахме нужното желание, това е най-лошото", заяви Живко Миланов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StadobolGovnin
01.08.2021 17:16

Няма нужда Пощенец - Динамо - Спартак Сф 1992 да бъде изваждан от елита във връзка с евентуални лицензионни проблеми, защото ще си изпаднат от игра в Б група..