Барселона се разделя с Юмтити

12:00
Барселона се разделя с Юмтити

Защитникът на Барселона Самюел Юмтити и шефовете на клуба са постигнали съгласие, че е време играчът да бъде продаден. Французинът от доста време има второстепенна роля в отбора и не за пръв път е спряган за трансфер, но досега до такъв така и не се стигна. Изглежда обаче вече е настъпил моментът за раздяла, като и двете страни са наясно с това, пише “Спорт”.

Намирането на нов отбор на 27-годишния футболист обаче се оказва не толкова лесна задача. Французинът е дал “зелена светлина” за отдаване под наем, но е поставил и някои условия. Той иска сам да избере къде ще продължи кариерата си, като настоява да отиде в клуб, който участва в Шампионската лига и има амбиции и възможности за спечелване на трофеи.

За момента обаче подобен клуб все още не е изявил интерес към Юмтити, а пък играчът е отхвърлил предложения от други отбори, които са се свързали с шефовете на “Камп Ноу”.

От Барса обаче не са се отказали и продължават спокойно и упорито да търсят нов отбор на бранителя. Той е наясно, че няма да получава минути през новия сезон, така че най-добрият вариант е да смени обстановката. Доскоро той категорично отказваше на напусне, но вече е сменил тона, което дава надежди на шефовете, че може да приеме и оферта от по-скромен клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация