Атлетико победи Елче с до болка познат резултат (видео)

23:26
Атлетико победи Елче с до болка познат резултат (видео)

Атлетико Мадрид записа втора поредна победа от старта на сезона, след като спечели в домакинството на Елче с любимия си резултат - 1:0. Единственото попадение в мача реализира Анхел Корея в 39-ата минута. Аржентинецът започна блестящо сезона и това е трети негов гол за новата кампания, като той е реализирал всички попадения на Атлетико.

При завръщането на публиката на “Уанда Метрополитано” емоциите бяха още по-големи, тъй като на терена бе показан и трофея от спечелената шампионска титла. Това вдъхнови “дюшекчиите” да започнат активно. Високото темпо обаче не се запази дълго, тъй като в Мадрид бе 35 градуса и постепенно двата отбора заиграха в по-спокоен ритъм.

Атлетико имаше предимство, но положенията пред вратата на гостите бяха рядкост. В 39-ата минута вратарят на Елче Кико Касийя провали отбора си. Родриго де Паул пусна дълго подаване към сънародника си Корея. Вратарят излезе, но напълно се размина с топката и за нападателя не бе голям проблем да прати топката в мрежата.

След почивката Касийя опита да се реваншира и направи добри спасявания след удар с глава на Хименес и изстрел на Караско. След час игра на терена се появиха и Луис Суарес и Кийрън Трипиър, които късно се включиха към подготовката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация