Реал продължава с офанзивата за привличането на Мбапе

23:13
Реал продължава с офанзивата за привличането на Мбапе

Реал Мадрид може да постигне споразумение с Пари Сен Жермен за сделка в размер на 180-200 милиона евро за Килиан Мбапе. Първото предложение на "белите" бе за 160 милиона евро, но парижани го отхвърлиха, като впоследствие спортният директор на клуба от френската столица Леонардо заяви, че няма как да се разделят със звездата си за по-малка сума от тази, която платиха за него. А именно - 180 милиона. Бразилецът добави, че ПСЖ трябва да изплати и доста голям процент на Монако при продажба на Мбапе. Твърди се, че тази сума е в размер на 35 милиона евро. 

Медиите в Испания смятат, че Реал може би ще отправи нова оферта още в следващите часове. Журналистът на "Марка" Пабло Поло твърди, че предложението трябва да бъде в размер на 200 милиона евро, за да има успех.  

В същото време президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес направи лаконичен коментар по повод новината, че Пари Сен Жермен отхвърли първата оферта от кралския клуб за Килиан Мбапе. Интересното е, че според боса на "белите“ отговорът на парижани е бил "груб".

"От Пари Сен Жермен вече отговориха на нашата оферта за Килиан Мбапе и техният отговор бе доста груб", е заявил Перес. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация