Кристиано: Дадох сърцето и душата си за Ювентус

21:34
Кристиано: Дадох сърцето и душата си за Ювентус

След като стана ясно, че Кристиано Роналдо се завръща в Манчестър Юнайтед, португалецът се сбогува с феновете на Ювентус чрез послание в социалните мрежи. Той прекара в Торино три сезона и вкара 101 гола в 134 мача, като спечели две титли на Италия, една Купа на Италия и една Суперкупа на Италия, но успехите в Европа не бяха на очакваното ниво.

“Днес напускам един невероятен клуб, най-големият в Италия и със сигурност един от най-големите в Европа. Дадох сърцето и душата си за Ювентус и до последните ми дни ще обичам Торино. “Тифози бианконери” винаги са ме уважавали и аз се опитах да им благодаря с това да се боря за тях всеки мач, всеки сезон, всеки турнир. В края, когато погледна назад, осъзнавам, че постигнахме големи неща, но не всичко, което искахме, но въпреки това написахме една красива история заедно”, написа Роналдо.

След това той е сложил цитат от официалния химн на Ювентус на италиански и допълва: “Винаги ще бъда един от вас. Вие сега сте част от историята ми, както чувствам, че аз съм част от вашата. Италия, Юве, Торино, “тифози бианконери”, винаги ще бъдете в сърцето ми.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация