Нападателят на Сан Хосе Шаркс Ивендър Кейн обвини жена си в домашно насилие

00:10
Нападателят на Сан Хосе Шаркс Ивендър Кейн обвини жена си в домашно насилие

Нападателят на Сан Хосе Шаркс Ивендър Кейн обвини официално жена си Анна в домашно насилие. Хокеистът е успял да получи от съда временна ограничителна заповед по отношение на съпругата си. 

Според информацията, Анна започнала да го бие още през 2019 година. Тогава техен спор прераснал във физическа разправа, като тя го “ударила 7-8 пъти с юмруци в лицето”. През октомври 2020 година съпругата му отново го ударила по лицето пред очите на тъщата, която по това време гостувала в дома им. 

През април 2021 година станал нов скандал, след като Анна разгледала съдържанието на телефона на Ивендър. Тя започнала да хвърля вещи по него, след което отново го намерила с юмрук в лицето. Кейн разкрива и още един инцидент от юли т.г., но по-лек.

Любопитното е, че на 1 август съпругата му го натопи публично в Инстаграм, че залага за загуби на тима си в НХЛ и трупа хазартни печалби. Кейн отрече, а от НХЛ започнаха разследване на твърденията ѝ. 

Кейн има проблеми не само със съпругата си, а и с бившата си любовница. Тя го обвини в съда, че не е спазил обещанието си да ѝ даде 2 милиона долара, ако направи аборт. Тя свършила своята част от уговорката, а той - не.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация