Флорентино Перес проектира ново "Галактико" начело с Мбапе и Холанд

00:34
Флорентино Перес проектира ново "Галактико" начело с Мбапе и Холанд

Трансферният пазар за това лято едва затвори, но мечтите за нови попълнения в големите тимове далеч не са приключили. Именно това информира на днешните си страници вестник “Марк”, споделяйки, че Реал Мадрид вече планира много сериозна офанзива в желанието си да създаде нов “Галактико”.

Двете основни трансферни цели са Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. Френският нападател бе основна цел на “лос бланкос” през това лято, но офертите за него бяха категорично отхвърлени от ПСЖ. Въпреки това мадридчани са убедени, че ще могат да го привлекат през следващото лято, когато той ще стане свободен агент.

Именно това е вдъхнало увереност на ръководството на Реал Мадрид, че ще могат да постигнат и другата си голяма цел на трансферния пазар - Ерлинг Холанд. Норвежецът ще има активна откупна клауза на стойност 75 милиона евро, но по-трудната част ще е постигане на договорка с неговия агент Мино Райола. Въпреки това Флорентино Перес е уверен, че би могъл да постигне разбирателство за привличането и на другата млада звезда в световния футбол.

Последната цел в списъка е Пол Погба от Манчестър Юнайтед, чийто договор също ще приключи през следващото лято, но той е сред целите и на ПСЖ. Процесът по обновяване на състава започна с привличането на Едуардо Камавинга преди ден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация