Ман Сити прецака Челси за Робиньо

11:48
Ман Сити прецака Челси за Робиньо
Президентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон потвърди , че Робиньо е продаден в английския Манчестър Сити . "Гражданите" ще се разделят с 42 милиона евро за да притежават бразилския нападател .
/>
/> 24-годишният футболист заяви желанието си да напусне испанския шампион още в началото на лятото , като основен конкурент за подписа му бе сочен лондонския Челси . С изненадваща оферта в самия край на трансферния прозорец обаче , Манчестър Сити успя да си осигури услугите на талантливия бразилец за 5 години . Сумата , която Робиньо ще получава , в отбора на Мартин Петров и Валери Божинов , е 6 милиона паунда на година .
/>
/> Президентът на Реал Рамон Калдерон каза , че самият футболист се е помолил да бъде пуснат в друг отбор , и веднага е приел предложението на английския Манчестър Сити .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emozionalniq
04.09.2008 11:25

Много ми е кев, че Манчестър Сити прецака Челси, въпреки че те са градския съперник на Манчестър Юнайтед, защото конкоренцията между моя любим отбор Юнайтед и Челси е много по-голяма, а Робиньо е изключително класен играч и щеше да подсили лондончани.

johnieboy
02.09.2008 18:09

После разправяйте, че Бербатов е алчен скапаняк....