Запознайте се с нежните половинки до звездите на националния отбор

19:58
Запознайте се с нежните половинки до звездите на националния отбор

Зад всеки успял мъж стои една…красива жена. Този факт е безспорен и в националния отбор по футбол, където хубавици до играчите на Ясен Петров не липсват. Затова решихме да ви запознаем с част от половинките на “лъвовете”, които са неотлъчно до тях и в хубавите и в тежките моменти.

Тодор Неделев и Анита Терзийска 

Красивата Анита отдавна е превзела сърцето на халфа на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Двойката е заедно от близо пет години и въпреки слуховете за раздели, те доказват, че любовта им е по-силна от всичко.

Петко Христов и Ива Николова 

По всичко личи, че защитникът на италианския Специя Петко Христов е на крилете на любовта. 22-годишният национал се наслаждава на романтичната си връзката с красавицата Ива Николова, която е неотлъчно до него. Двамата са заедно повече от година.

Николай Михайлов и Николета Лозанова 

За вратаря на Левски Николай Михайлов и плеймейтката Николета Лозанова едва ли има какво още да се каже. Тяхната любовна история започва преди повече от 15 години. Двамата преминават през какво ли не. Разделят се, впускат се в други връзки, но в крайна сметка отново се събират, за да се насладят на любовта си.

Георги Йомов и Ариа 

От няколко месеца нападателят на ЦСКА София Георги Йомов е лудо влюбен във фолк-певицата Ариа. Двамата загатнаха за връзката си с еднакви постове в социалната мрежа Инстаграм през февруари, а два месеца след това (б.р. през април) извадиха на показ отношенията си.

Валентин Антов и Ивана Асенова 

Защитникът на Монца Валентин Антов и хубавицата Ивана Асенова са една от двойките, които не обичат да се набиват на очи, но въпреки това често споделят общи снимки в социалните мрежи. Красавицата е влязла под кожата на футболиста от близо две години и въпреки натоварения график на блондинката, която учи в чужбина, тя намира време, за да бъде все по-често до своя любим.

Димитър Илиев и Мартина Илиева 

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев и неговата очарователна съпруга Мартина са заедно повече от 10 години и все още изглеждат толкова влюбени като в началото. Нападателят и модният дизайнер се радват и на две деца от щастливия си брак.

Георги Костадинов и Радост Тодорова 

Двойката е заедно от март 2017, а в края на миналата година полузащитникът на Арсенал (Тула) и Мис Вселена България се сгодиха. Те споделиха щастливия момент в социалната мрежа Инстаграм, а красавицата се похвали с изящен пръстен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация