Манчестър Юнайтед - Арсенал - мълчание в лагера на артелиристите

08:09
Манчестър Юнайтед - Арсенал - мълчание в лагера на артелиристите
Два са двубоите от ФА Къп, върху които бихме могли да акцентираме. Безспорно бомбата дойде от стадион "Анфийлд", където шестнадесетият в Чемпиъншийп тим на Барнзли победи с два на един своя домакин Ливърпул и хвърли в смут феновете на един от най-великите тимове.

Другият интересен сблъсък бе този между отборите на Манчестър Юнайтед и Арсенал. Очакванията за здрав и завързан двубой не се оправдаха, т.к на терена излязоха двадесет и двама, но играха само единадесет.

Отборът на Манчестър демонстрира футбол от новия век и без капка милост показа на "бебетата на Венгер", че да си номер едно в страната на футбола се иска постоянство всеки един момент. Резултатът съвсем реално отразява дейсвителността, която зрителите видяха в снощния двубой. Четири гола, подавания с едно докосване на скорост и това с марката "Алекс Фергюсън".

Безспорно най-титулувания треньор, имащ зад гърба си повече от двадесет години на чело на тима победи своя противник в тактическо отношение. За Сър Алекс, това бе и мач номер сто в този турнир, което направи победата още по-сладка.

Четирите попадения във вратата на Леман са повод за футболистите на Арсенал да се замислят върху следващите си срещи, защото битката за титлата на Албиона не е решена и по-всичко личи, че ще бъде доста завързана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Your_Name
18.02.2008 18:51

Арсенал се мислеха за железни н0 Манчестер им доказаха че грешно мислят...!

Highbury
17.02.2008 13:02

Отбора Ни Да Не Е От Желязо Че Да Се Бори На 3 ФРОНТА