Ники Михайлов: Развиваме се

11:24
Ники Михайлов: Развиваме се

Вратарят на Левски Николай Михайлов коментира равенството на своя тим с ЦСКА 1948. Двата тима не се победиха и завършиха при резултат 0:0.

"Мисля, че бяхме по-добри в 70 минути от мача. След 75-ата заопчнахме да отпадаме. За моя радост аз и целият отбор запазихме суха мрежа. Имахме две хубави положения, в които не успяхме да вкараме гол. В крайна сметка изиграхме добър мач и вече започваме да надграждаме нагоре.

Имаме важен мач в сряда, Купата е важна за нас. Знаете какви мачове ни чакат, зарядът е голям. Мачовете бяха уикенд-уикенд и не сме спирали да работим. Започнахме подготовка с 6 човека, няма смисъл да се връщаме назад. Ние сме Левски, борим се и продължаваме напред. Благодарим за подкрепата, сезонът е дълъг, работим, развиваме се, млади момчета работят и се развиват.

Играем мач за мач, готвим се за сряда, дай Боже всички да сме здрави. Да отидем, да си бием Марек и след това се готвим за ЦСКА и Лудогорец. Натискаме на всички фронтове", заяви Михайлов.

За ситуацията в националния отбор вратарят заяви:

"Има си треньори за националния отбор и за клубните отбори. Днес Наумов се представи много добре, всеки се бори за своето място. 4-5 вратари сме, които се въртим в националния отбор, няма по-хубаво нещо от конкуренцията. Ако успеем да победим Литва там, нещата ще се завъртят добре за нас. Има време дотогава обаче, нека първо свършим нещата на клубно ниво", заяви Ники Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация