Ювентус набеляза Лука Йович

11:30
Ювентус набеляза Лука Йович

Ювентус е набелязал Лука Йович като потенциална трансферна цел за 2022 година. Сърбинът продължава да не може да пробие сред титулярите на Реал Мадрид и от клуба са готови да се разделят с него при добра оферта. Торинци пък искат да усилят конкуренцията в предни позиции и смятат, че Йович може да възроди кариерата си, ако се съгласи да дойде на "Алианц Стейдиъм", пише "Калчомеркато".

23-годишният таран е записал едва 6 мача като титуляр за Реал Мадрид след трансфера си от Айнтрахт през юли 2019 година срещу 63 милиона евро. Затова на "Бернабеу" са готови да обмислят всеки вариант за негов трансфер, за да си върнат част от инвестицията.

Твърди се, че вече е имало контакт между шефовете на Ювентус и тези на Реал. Италианците са разпитвали за възможността да вземат Йович под наем през зимата. Мадридчани са заявили, че са склонни да преговарят, но само ако в договора бъде заложена задължителна клауза за откупуване.

Йович има договор за още четири години с Реал, така че единственият шанс да си тръгне от "Сантиаго Бернабеу" е ако бъде продаден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация