Балотели се заяде с треньора на Бешикташ Серген Ялчън

15:09
Балотели се заяде с треньора на Бешикташ Серген Ялчън

Марио Балотели е една от най-лудите глави в световния футбол и не спира да го показва. След като миналия месец 31-годишният италиански нападател на турския клуб Адана Демирспор удари свой съотборник на скамейката на резервите, сега скандалджията отново напомни за себе си. Балотели вкара втория гол за тима си за драматичното равенство 3:3 на Адана Демирспор с шампиона Бешикташ

Супер Марио и компания шокираха съперника си на собствения му стадион, след като изоставаха с 0:3 в резултата до 60-ата минута на мача от 6-ия кръг на турското първенство. С попадение за 3:3 в седмата минута на добавеното време обаче гостите попариха лидера в подреждането, а Балотели допринесе за сензацията. Той се появи в игра от пейката в 67-ата минута, а в 79-ата бе точен за 2:3 с удар извън наказателното поле, при който се получи и рикошет в тялото на противников футболист.

По-любопитна от гола на нападателя обаче бе неговата реакция. Бившата звезда на Интер, Манчестър Сити, Милан и Ливърпул. Балотели се обърна с недвусмислен жест към старши треньора на Бешикташ Серген Ялчън, който преди време нарече бившия италиански национал “безмозъчен” след прочутия пропуск на нападателя в контрола срещу ЛА Галакси през 2013 година. Тогава Балотели бе играч на Манчестър Сити. Сега Балотели, който очевидно не е забравил коментара на Ялчин, се подигра на специалиста, сочейки с двете си ръце към главата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация