Мъри: Най-важно е, че се паднахме в София и няма да се налага да се оплакваме от стадиони

22:17
Мъри: Най-важно е, че се паднахме в София и няма да се налага да се оплакваме от стадиони

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след изтегления жребий за 1/8-финалите за Купата на България днес. “Сините” ще домакинстват на Септември Симитли, а Мъри призна, че за него най-важно е, че неговият тим домакинства в срещата.

“Смятам, че най-важно е, че се паднахме в София и няма да се налага да пътуваме, да се оплакваме от стадиони и условия. Всичко откъм тази гледна точка ще е добре. Естествено, когато се играе с противник от Втори лига е нормално да си фаворит. Ние обаче не сме в състояние да подценяваме никого. Септември Симитли са симпатичен отбор, дълги години се развива там футболът в добро направлание. Важно е да направим един празник на хората.

На “Герена” винаги сме фаворити, с подкрепата на публиката сме двоен фаворит.

Първо трябва да наместим нещата в самия клуб, да изчистим проблемите. Левски никога не е изпадал в такава тежка криза. Има ли сме тежки финансови състояние, но сега сме в двойна криза. Задачата е трудна, но не и невъзможна. Ще положим доста усилия, за да може Левски да изглежда по най-добрия начин. Започваме да напредваме в някои мачове. Надявам се да не правим големи крачки назад. Миши стъпки напред, но не и крачки назад. Нещото, което можем да обещаем, е работа”, заяви Мъри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация