ЦСКА - Зоря ще се играе пред публика, феновете влизат със зелен сертификат

12:08
ЦСКА - Зоря ще се играе пред публика, феновете влизат със зелен сертификат

От ЦСКА обявиха, че срещата  със Зоря от Лига на конференциите ще се играе пред публика. „Червените“ ще отворят пунктове за тествена в Борисовата градина специално за срещата.


„Мачът между ЦСКА и Зоря от Лигата на конференциите ще се играе пред публика. Информацията бе потвърдена от Министерството на здравеопазването и Столичната регионална здравна инспекция.


Зрителите, които искат да гледат на живо срещата на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък, ще трябва да покажат зелен сертификат - те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест.


С цел да улесни привържениците, които искат да подкрепят любимците си на стадиона, ръководството на ЦСКА организира специализирани пунктове за тестване в дните преди мача със Зоря.


В сряда ще бъдат отворени 2 пункта - един пред музея на стадион "Българска армия" и един до фен магазина, като те ще бъдат с работно време от 12 до 19 ч. В четвъртък освен тях ще работят още 3 пункта около Националния стадион "Васил Левски" с работно време от 11 ч. до 22 ч.


Във всеки пункт ще бъдат осигурени достатъчно служители, които да обслужат желаещите да се тестват.


Ръководството на ЦСКА договори и преференциални цени за всички зрители, които искат да се тестват специално за мача със Зоря - бързият антигенен тест ще струва 10 лв. в специализираните пунктове. Призоваваме всички желаещи да се тестват да го направят възможно най-рано, за да се избегнат струпвания преди мача.


Билетните каси на стадион "Българска армия" ще работят от 12 до 19 ч. днес, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на "Гурко" от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която започва в 22:00", написаха от "Армията".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация