Нова лоша финансова новина за Левски, Мохамед иска 850 хиляди евро

12:18
Нова лоша финансова новина за Левски, Мохамед иска 850 хиляди евро

Бившият играч на Левски Насиру Мохамед продължава да бъде сериозна заплаха за клуба, пише "Мач Телеграф" позовавайки се на медии от Гана. Крилото напусна „Герена“ преди края на миналото първенство, след като се възползва от правото си да разтрогне с клуба по негова вина. Мохамед се прибра в Швеция, където успя да си уреди договор с Хекен, който преди това го продаде на Левски за 250 000 евро. 


Насиру обаче се контузи тежко. Той търси доста сериозна сума от „Герена“ - близо 850 000 евро, твърдят медиите в Гана, откъдето са корените му. Става въпрос са обща сума от забавени заплати, както и такива, които му се полагат по договор, нищо че не е изпълнен докрай. 


„Сините“ успяха да си издействат известна отсрочка, но Мохамед настоявал да получава редовно траншовете от „Герена“. Както е известно, Левски не е решил още казусите около Петър Хубчев и помощниците му. 


Освен това сериозни претенции има и Симеон Славчев. Халфът отказа да се раздели с клуба при условията, които му бяха предложени от Наско Сираков. Така той продължава да тренира на „Герена“ отделно и чака ново предложение от страна на ръководството на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация