Меси навивал ПСЖ за размяна на нападатели с Барса

12:50
Меси навивал ПСЖ за размяна на нападатели с Барса

Нападателят на Пари Сен Жермен Лионел Меси настоява клубът да направи бартер с бившия му отбор Барселона. Според „Ел Насионал“ причината за това са личните взаимоотношения на „десетката“ с двама негови сънародници. Меси не се разбира особено с настоящия си съотборник Мауро Икарди, но за сметка на това на всички е известно, че един от най-добрите му приятели е Серхио Агуеро, който през лятото премина от Манчестър Сити в Барселона именно за да играе заедно с Ла Пулга. Двамата обаче се разминаха заради последвалата драма с новия договор на Меси и гръмкия му трансфер в ПСЖ. Сега идеята на на Лео е двамата все пак да се съберат в един клуб и това да е френският гранд.


Твърди се, че Икарди смята, че основната причина за това да не получава повиквателни за националния отбор на Аржентина през последните повече от три години е фактът, че Лионел Меси не го харесва.


Икарди има три гола в Лига 1 от началото на сезона, но със сигурност не е сред първите опции на Маурисио Почетино, при положение че Мбапе, Неймар и Меси са здрави. 


Интерес към него проявяват Ювентус и Нюкасъл. Барселона обаче също изглежда като примамлива дестинация за него. Серхио Агуеро пък едва наскоро започна да играе за Барселона, тъй като лекуваше контузия. На него се разчита много в този тежък сезон на каталунците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация