Клоп: Предстои ни труден мач срещу наистина добър съперник

16:58
Клоп: Предстои ни труден мач срещу наистина добър съперник

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е наясно, че Манчестър Юнайтед може да създаде много проблеми на мърсисайдци в неделното дерби между двата отбора, което ще се състои на „Олд Трафорд“. Въпреки колебливите резултати на „червените дяволи“ в последно време, германецът очаква много труден двубой срещу качествен съперник. Преди няколко дни легендата на Манчестър Юнатед Пол Скоулс изрази предположението, че Клоп е потривал доволно ръце, гледайте представянето на тима на Оле Гунар Солакяер през първото полувреме на двубоя с Аталанта. Мениджърът на Ливърпул настоява, че изобщо не е имал поводи за това.


„Съставът е наред. Минали са само два дни от мача с Атлетико, така че трябва да сме сигурни, че всички са готови. В момента не мога да ви кажа на 100% кой ще бъде на разположение. Това, което е ясно, е, че Къртис Джоунс ще тренира днес пълноценно. Такъв е планът. Тиаго Алкантара все още не тренира, но тича, което е добър знак.


Юнайтед срещу Ливърпул е огромен мач. В Ман Юнайтед не са толкова щастливи от резултатите си в последно време, но са способни на невероятни неща. Ние ще се концентриране върху нашата игра.


Защо трябва да сравняваме Роналдо и Салах? И двамата са световна класа. Бих казал, че левият крак на Мо е по-добър. Кристиано може би е по-добър във въздуха и с десния крак. По отношение на скоростта и двамата са бързи.


Гледах мача на Юнайтед и Аталанта и в нито една секунда не съм потривал ръце. Нямаше причина за това. Аталанта създаде проблеми на Юнайтед през първата част, но дори тогава Юнайтед имаше три чисти положения. Второто полувреме пък бе демонстрация на Юнайтед, който може да създава проблеми. Подготвям отбора за труден мач срещу наистина добър съперник“, заяви Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация