Сензационно: Юнайтед отказва 120 млн паунда от Сити за Роналдо

17:17
Сензационно: Юнайтед отказва 120 млн паунда от Сити за Роналдо
Новият собственик на Манчестър Сити Сюлейман Ал-Фахим разкри, че е отправил оферта за суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо от умопомрачителните 120 милиона британски паунда. Това съобщава британското издание "Дейли мейл". Ръководството на "червените дяволи" е отхвърлило предложението на "гражданите". 

Грандиозната оферта е част от плана на Ал-Фахим за превръщането на "гражданите" в най-силния футболен клуб в света. Арабският милиардер възнамерява да има португалския футболист на всяка цена в редиците на новия си отбор.

Както е известно в последните минути преди затварянето на трансферния прозорец миналата вече, Манчестър Сити си осигури услугите на нападателя на Реал Мадрид Робиньо. За бразилецът "гражданите" дадоха 42 милиона евро.

"Защо не? Ние ще станем най-големият клуб в света, дори по-голям от Реал Мадрид и Манчестър  Юнайтед", заяви новият собственик на Манчестър Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teodosi_4elsito
04.09.2008 16:00

Винаги съм смятал 4е е много по-важно да имаш перфектна маладешка школа,отколкото да даваш луди пари за звездни футболисти,защото колкото и да са добри,те няма да играят вечно!Моето мнение е,че е по-добре да се инвестира във младежката школа на отборът(независимо кой е той),за да се осигури бъдещето на тима,вместо да се купуват футболисти,които ще започнат да залязват след 1-2 години!

arsen
02.09.2008 23:22

Ман сити искат са н1 в света,но титли се печелят веднъж а манталитет се изгражда.И то не за 2 или 5 години.А за 30,40 50 години.Като имаш манталитет тогава вече мечтай за титли и купи-за отличия които можеш да защитиш.Или да бъдеш в десетката на топклубовете в света.Но това за 'гражданите' е невъзможно.Който и да ги купи.Винаги ще дишат прахта на четворката и особено на съгражданите си от Олд Трафорд.

boykov
02.09.2008 20:21

Тоя сигурно не е виждал банкнота от 10евро/лири/долара

haidukovi
02.09.2008 19:26

сити никога няма да станат най големите те не са печелили трофей от 1976 а и колкото и да искат да привлекат най добрите футболисти не мисля че някой ще иска да отиде към тия смешници

vsk
02.09.2008 19:16

Уф сори тоя шибан комп нещо се прееба,май е време да го метна от 10-ия!

vsk
02.09.2008 19:15

Абе щом ги има толкоз много със сигурност ги познава ама не разбирам на тоя дрисук какво му харесва толкоз (а и не само той) че да дава толкова много пари за голямата звезда Роналдо и то пък Кристиано,аз наопример никак не го харесвам един Давид Вия или пък Лео Меси за мен са доста по добри макар и светлините на прожекторите да не са насочени към тях те си имат своя си блясък а такива надути въздухари като Роналдо я ги сложи в някои по посредствен клуб да видиш всъщност колко струват.Такава е истината - за мен поне.И аз ще съм добър ако за мен(зад мен) играе цял отбор струващ може би 1 000 000 000 Евро.А тоя манго няма да направи нищо с Сити защото да си най-големия отбор значи не само да мачкаш наред а да имаш велика история и зад себе си като-Реал,Милан,Ливърпул,ЦСКА и т.н.т.

vsk
02.09.2008 19:13

Абе щом ги има толкоз много със сигурност ги познава ама не разбирам на тоя дрисук какво му харесва толкоз (а и не само той) че да дава толкова много пари за голямата звезда Роналдо и то пък Кристиано,аз наопример никак не го харесвам един Давид Вия пък Лео Меси за мен са доста по добри макар и светлините на прожекторите да не са насочени към тях те си имат свои си блясък а такива надути въздухари като Роналдо я ги сложи в някои по посредствен клуб да видиш всъщност колко струват.Такава е истината - за мен поне и аз ще съм добър ако за мен(зад мен) играе цял отбор струващ може би 1 000 000 000 Евро.А тоя манго няма да направи нищо с Сити защото да си най-големия отбор значи не само да мачкаш на ред а да имаш велика история и зад себе си като-Реал,Милан,Ливърпул,ЦСКА и т.н.т.

Patilanec
02.09.2008 18:26

Никога няма да станете по - големи нито от Юнайтед нито от Реал М

nakato
02.09.2008 17:52

леле,тез араби мислят 4е като имат пари и вси4ко им е в ред. Традиции си трябва-4е 6те вземат игра4и през зимния прозорец е ясно, но и парите управляват света,само MANCHESTER UNITED