Анчелоти вдъхнал кураж на Куман след Ел Класико

10:19
Анчелоти вдъхнал кураж на Куман след Ел Класико

Страстите около голямото дерби между Барселона и Реал Мадрид винаги са нажежени, но треньорите на двата тима Роналд Куман и Карло Анчелоти демонстрираха уважение един към друг и преди, и след двубоя на “Камп Ноу”, спечелен от “белите” с 2:1. Специалистите се поздраввиха след последния съдийски сигнал, а медиите в Испания разкриха и точните думи на Анчелоти към неговия колега. 

“Това е трудна работа, но трябва да продължиш”, е казал италианецът на Куман, който е поставен под голямо напрежение заради слабите резултати на каталунците. В отговор бившият нидерландски национал се усмихна. 

По-късно Куман беше атакуван от гневни фенове на Барса на тръгване от стадиона. Запалянковците удряха по автомобила му и крещяха, което е обидило наставника на “блаугранас”. Той е бил ядосан най-вече от факта, че съпругата му Бартина е била с него, а тя не е свикнала с подобни ситуации. 

Легендата на Барса Карлес Пуйол призна, че му се е случило същото и призова всички в клуба и феновете за обединение, защото това е единственият начин отборът да тръгне нагоре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация