Саутхямптън - Астън Вила (прогноза с коефициент 3.20)

18:29
Саутхямптън - Астън Вила (прогноза с коефициент 3.20)

Саутхямптън приема Астън Вила на „Сейнт Мерис“ в откриващия мач на 11-ия кръг на Висшата лига. Във временното класиране двата тима са разделени от една точка в полза на домакините, които са в серия от три поредни двубоя без загуба. Хората на Дийн Смит пък ще се опитат да сложат край на лошата си поредица от четири последователни поражения в първенството. Срещата е с начален час 22:00 и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт 2. 
 
"Светците" бележат лек прогрес в последно време, след като в първите седем кръга бяха без спечелен мач. Повратен момент за тях сякаш се оказа тежката загуба от Челси с 1:3 на "Стамфорд Бридж", след която извоюваха първите си три точки срещу Лийдс. Последва реми с Бърнли и победа във визитата на Уотфорд. Тази добра серия, домакинството, лошата форма на "виланите" и фактът, че в лазарета на тима е само защитникът Джак Стивънс дават основания на букмейкърите да определят Саутхямптън за фаворит, макар и "лек".
    
Опонентът им в днешната среща действително е в нокдаун. След що-годе доброто начало на кампанията Вила в момента е в серия от четири загуби. Още по-лошото е, че те идват с много инкасирани голове и безидейна игра в средата и в атаката на отбора. Дани Ингс е болен, Дъглас Луис и Бертранд Траоре са с контузии в бедрото, Трезеге - в коляното, a Езри Конса е наказан заради червен картон. Бирмингамци имат три мача, в които трябва да вземат възможно най-много точки, защото през декември програмата им е много тежка - мачове с Манчестър Сити, Лестър, Ливърпул и Челси.

Заключение

Наглед лесен за прогнозиране двубой. След всичко написано ще е чудо, ако Саутхямптън не се поздрави с трите точки след последния съдийски сигнал на Анди Мадли. Както и в предходните прогнози от седмицата, ще избегна public bet-а, защото обикновено кристално ясните прогнози носят повече загуби, отколкото печалби. В допълнение трябва да се вземе под внимание фактът, че днес програмата е постна откъм големи мачове и "единицата" става още по-коварна.

Ще насоча вниманието ви към пазарите за корнери и малко по-рисковата опция за над 12 ъглови удара. Тя бива подкрепена от статистиката на двата отбора, която казва, че и Саутхямптън, и Астън Вила изпълняват солиден брой корнери, когато говорим за двубои от Висшата лига. Давам прогноза за над средното количество, тъй като смятам, че мачът ще е отворен (не задължително голов) и с премерен залог, ще получите добра възвръщаемост.

Прогноза: алтернативен брой корнери: над 12

Прогнозирайте този мач в WINNER.BG. Включете се в Играта, класирайте се в призовата тройка и участвайте в разпределението на наградния фонд от 800 лв. всеки месец*.

Съставил: Павел Димитров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация