Бербатов се разплака благодарейки на Данчев

18:52
Бербатов се разплака благодарейки на Данчев
Новопривлеченият нападател на английския шампион Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде първата си пресконференция, след подписването на 4-годишен договор с "червените дяволи". Нападателят се разплака пред журналистите докато благодареше на мениджъра си Емил Данчев.

"Мечтата ми да играя на най-високо ниво във футбола се сбъдна. Не съм се и замислял за офертите на други отбори или какви пари щях да взимам там. До последно нищо не беше ясно и хвърлих доста нерви през миналата нощ", заяви Димитър Бербатов.

"Благодарен съм на всички, които участваха в осъществяването трансфера. Ще играя в най-големия клуб в света според мен. Сега ме чакат тежки задачи - да се утвърдя на "Олд Трафорд", да оправдая доверието на ръководство на Манчестър и да радвам феновете", каза още Бербо.

"Мина доста тежък месец за мен. Най-важното е, че всичко свърши добре. Благодарен съм на хората на Тотнъм, че разрешиха трансферът да стане факт. Никога няма да кажа нищо лошо срещу този отбор", коментира нападателят.

По отношение на предстоящата кампания на българския национален отбор за класиране на Мондиал 2010, Бербатов коментира в скромния си стил.

"Мислите ми от тук нататък са насочени само към мача с Черна гора. Вече няма слаби противници, първо трябва да видим на какво ниво сме ние. Ще се опитаме да се класираме. Италия ни превъзхожда, Ейре също е силен отбор. Трябва да погледнем реално с какво разполагаме. Ще се опитаме да продължим, групата е много тежка, всичко може да стане", допълни новото полълнение на Манчестър Юнайтед.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FaNaTiKa
03.09.2008 22:51

kirco ... братле .. смени си ника. Това БГ не ти отива нещо, ти заслужаваш mg Аз се радвам страшно много за това, което се случи и се надявам да отбелязва много голове. Знам, че го може. Поне се научи, че се пише дузпа, а не "дуспа". Едно, че си неграмотен, второ, че си глупав. Честно казано, не обичам големите играчи, като Стоичков, Бербатов, Емил Костадинов, Трифон Иванов, Мартин Петров и т.н да ги делиме на Левски и ЦСКА, защото те са българи, гордост е за нас цесекарите, че са тръгнали от нашия отбор, обаче не бива да ги делиме, защото те са национални герои. Но си личи, че си левскар и за това мразиш Митко ... Всеки си има мнение все пак ..

kichobg
03.09.2008 22:13

Хе, хе...
Сър Фергюсън просто си похарчи парите, за да си купи скъпа кукла Барби... И хайде, стига сте я хвалили тази надувка Барби.... Като го видя да спечели сам мач например срещу Албания (както Марто го докара до равен срещу Румъния) или да вкара 2 или 3 срещу "колосите" Андора, Лихтенщайн или Люксембург ще се извиня за своите думи.... Защото САЩ'94 не е само благодарение на Стоичков, Балъков и т.н., но и на УНИВЕРСАЛНИЯ БОЕЦ с ГОЛЯМОТО БЪЛГАРСКО СЪРЦЕ Ивайло Йорданов... Звездите блестят (макар, че Барби още "изгрява"), но БОЙЦИТЕ ПЕЧЕЛЯТ МАЧОВЕТЕ...

ov3r
03.09.2008 10:17

Браво на Митко. Едничка радост ни остана.

bos
03.09.2008 00:48

Пожелавам на всеки това което стана с Бербатов и си метщая един ден българският футбол да достигне европейско ниво или поне ниво по нагоре

bacill
02.09.2008 22:05

Според мен Бербатов е на нивото на другите .... дано парите не го развалят и дано се наложи пред Сър Алех Фергюсън ...

beroni
02.09.2008 20:55

"представяте ли си пробивите на Кристияно Роналдо и завършващите удари на Бербо - дано това стане клише в международния футболен видеообмен! "

Whitebat, с този феноменален коментар направо ми стопли душата

westie
02.09.2008 20:04

Дано завърши кариерата си там....И да стане легенда на "Червените Дяволи".....

pakho
02.09.2008 19:49

Да пожелаем успехи на Бербатов,да бъде страшилище за всеки вратар и много много голове вкарани от него - за Манчестър Юнайтед и за националния ни отбор.

Whitebat
02.09.2008 19:42

Безспорно станахме свидетели на най-големия трансфер на български футболист след трансфера на Христо Стоичков от ЦСКА в Барселона за фантастичните тогава 4 000 000 $.
Радостно е , че българин отново достига тавана на световния футбол - но докато Ицо отиде в Барселона на 24 годишна възраст - то Бербо е вече на 27 , но с много опит в големия футбол.Прави добро впечатление интелигетността на този футболист - за разлика от Стоичков - Бербатов е много изискан и със стил в държанието си както на терена така и в светския живот - напълно завършен като личност.От тук нататък може само да се надяваме Бербо да бъде постоянен в изявите си и да не допуска спад в играта си - в клуб като Манчестър Юн. - това е задължително - дано да е готов за това предизвикателство.алекс Фъргюсън се отнася с голямо уважение към нашето момче - фланелката с номер 9 е нещо повече от доверие - това е надежда за нова титла в шампионата на Англия и нов Европейски връх.
Дано да има това момче късмета да се сработи бързо със съотборвиците си - представяте ли си пробивите на Кристияно Роналдо и завършващите удари на Бербо - дано това стане клише в международния футболен видеообмен!