Ван Гаал: Смените, които направих, не бяха добри

14:54
Ван Гаал: Смените, които направих, не бяха добри

Капитанът на Нидерландия Върджил Ван Дайк определи това, че тимът се остави да бъде изравнен в последните 8 минути срещу Черна гора като "скандално", Мемфис Депай го нарече "супер тъпо", а селекционерът Луис Ван Гаал - "необяснимо". Всички бяха бесни за начина, по който отборът е изпуснал шанса да се класира на световните финали в Катар. Нидерландия може да изпусне първото място в групата и дори второто, ако загуби като домакин от Норвегия във вторник в Ротердам.

"Смените, които направих, не бяха добри, но наистина не мога да си обясня какво стана. Това ни оставя лош вкус в устата, но няма да критикувам моите играчи. Те също много искат да играят на световното първенство. Трябва да се подготвим за мача с Норвегия. Все още имаме шанс, в най-добрата позиция сме", вярва Ван Гаал.

"Нямам думи и съм бесен. Скандален е начинът, по който играхме второто полувреме. Искаме да вкарваме много, но понякога трябва и да се защитаваме. Нямахме контрол, не трябваше всички да тичат напред", каза Ван Дайк.

"Това е тежък удар. Предадохме феновете, които пътуваха, за да ни подкрепят, както и тези пред телевизорите. Имахме всичко в ръцете си и го разпиляхме. Супер тъпо беше. Знаем, че не играхме добре, но когато водиш с 2 гола, си длъжен да задържиш аванса", смята Депай.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация