Черно море спечели у дома срещу ЦСКА 1948 (видео)

17:03
Черно море спечели у дома срещу ЦСКА 1948 (видео)

Черно море записа успех с 2:0 при домакинството си на ЦСКА 1948 в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Головете за “моряците” реализира капитанът на “моряците” Даниел Димов и Пабло Гарсия. Това бе и последния мач на тима на Илиан Илиев във Варна за годината.

Черно море не започна срещата по най-добрия начин и в началните минути прие играта в собствената си половина. В 4-ата минута Мартинов центрира топката в наказателното поле на Черно море, където бе Денислав Ангелов, но футболистът в състава на гостите не успя да овладее добре и Иван Дюлгеров се намеси и успя да спаси. В 12-ата минута Леандро Андраде изведе отляво Евгений Сердюк, който стреля опасно, но Даниел Наумовсе намеси решително и изби в ъглов удар. В 15-ата минута Емил Мартинов отправи далечен удар, но Дюлгеров отново записа блестяща намеса.

В 28-ата минута Черно море поведе в резултата. След центрирането от ъгловия удар, Влатко Дробаров хитро пропусна топката, която отиде в Даниел Димов и той с удар с глава от около точката на дузпата я прати в левия ъгъл на вратата за 1:0. В 31-вата Сердюк стреля опасно от пряк свободен удар, но покрай гредата.

В 33-ата минута главният съдия подмина втори жълт картон за Емил Мартинов, който фаулира грубо Велислав Василев.

В 49-ата минута Галин Иванов изведе отлично Денислав Ангелов зад отбраната на Черно море, преодоля стража на домакините, но си поведе дълго топката и тя излезе в аут. В даденото от рефера продължение на срещата Зе Гомеш бе фаулиран в наказателното поле, а Пабло Гарсия реализира отсъдената дузпа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация