И Пирин поздрави Бербатов

14:31
И Пирин поздрави Бербатов
В официална декларация разпространена по медиите, ПФК "Пирин Благоевград" АД пожела успех на Димитър Бербатов в новия му клуб - Манчестър Юнайтед. Декларацията гласи следното:

"Ръководството, футболистите и треньорите на ПФК "Пирин Благоевград" АД пожелават успех на израсналия в Благоевград Димитър Бербатов. Всички ние сме изключително горди, че защитаваме името и марката Пирин, която даде на света един от най-талантливите футболисти в историята на великата игра.

Всички ние искрено се надяваме и вярваме, че успехът на Димитър Бербатов в новия му клуб Манчестър Юнайтед предстои. Митко, пожелаваме ти много голове и поводи за радости по футболните терени на Англия и Европа, както и успех по пътя с капитанската лента на националния отбор на България към световното първенство в Южна Африка."


Шампионите от ЦСКА, чиито бивш играч е Димитър Бербатов, също пожелаха успешна кариера на футболиста в новия му клуб в официално съобщение до медиите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vsk
03.09.2008 22:50

Да де от село за града и после от града за ЕвропатаCSKA FOREVER.Не искам да обиждам Благоевградчани чиято рожба е Бербо но да не забравяме и ЦСКА с които ако се не лъжа дори стана шампион.ЦСКА - трамплина на Българските футболисти към Европа.Успех Бербооо само не се лигави кат Роналдо че ще сбъркаш играта!