Малдини: Не можем да се сравняваме с Милан на Берлускони

23:12
Малдини: Не можем да се сравняваме с Милан на Берлускони

Техническият директор на Милан Паоло Малдини коментира януарския трансферен прозорец и ситуацията с множеството случаи на заразени с коронавирус футболисти в Серия "А".

“За съжаление, не можем да се сравняваме с Милан на Силвио Берлускони, който можеше да привлече най-добрите играчи в света. Настоящият Милан трябва да бъде финансово устойчив, така че не очаквайте големи попълнения. Свен Ботман е много добър футболист, но е собственост на Лил и има договор до 2024 година. Той не е единственият добър защитник в другите отбори. Контузията на Симон Кяер означава, че наистина ни е необходим именно бранител. Това дали ще вземем защитник за шест месеца, или за няколко години напред, е друг въпрос. Трябва да преценим подходящия тип играч и неговата цена.

Коронавируса? Мисля, че всички трябва да постигнем всеобщо съгласие, за да може поне да завършим сезона. Единственият начин да го направим е да седнем всички заедно и да обсъдим как да се справим с липсващите играчи. Днес разполагахме само с четирима от деветимата ни защитници. Това проблем ли е? Да. Отказваме ли се заради това? Не. Не се чувстваме като жертви, просто ситуацията е такава”, заяви Малдини пред DAZN.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация